16.10.2019

Görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutladık

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçemiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan Vaiz, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an kursu öğreticilerimizin katılımlarıyla Şehit Mehmet Karaaslan Kur’an Kursunda kahvaltılı bir program tertip ettik. İlçe Müftümüz Yunus ACAR, Müftülük Şube Müdürümüz Ramis KOÇ ve Müftülük Şefimiz Şükrü GÜVEN’in de katıldığı programda 38 yıl din görevlisi olarak islama hizmet ettikten sonra 15.10.2019 tarihi itibariyle emekli olan Yenibosya Aksa Camii İmam Hatibi İbrahim BULADI’ya ve 31 yıl Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yaparak bilinçli Müslümanlar yetiştirmek için gayret ettikten sonra 15.10.2019 tarihi itibariyle emekli olan Yenibosna Mehmet Akif Kur’an Kursu öğreticisi Gülsüm KAYMAK’a  İlçe Müftümüz tarafından emeklilik hayatlarında başarılar dilenerek yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Teşekkür belgesi, plaket ve çiçek takdim edildi.

Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Erkek görevliler arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında Türkiye 2.si olan İlçemiz Yenibosna Merkez Camii Müezzin Kayyımı Fatih BAL ile yine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kadın görevliler arasında düzenlenen hafızlık yarışmasında Bölge 1.si olan İlçemiz Aksa Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep KILIÇ’a başarılarından dolayı İlçe Müftümüz ve Şube müdürümüz tarafından Teşekkür belgesi, plaket ve çiçek takdim edildi.

Program emekli veya tayin olarak aramızdan ayrılan personelimizin veda konuşmaları ile sona erdi.

Toplantı sonrası ilçe Müftümüz Yunus ACAR toplantının gerçekleştirildiği Şehit Mehmet Karaaslan Kur’an Kursunda hafızlığını yapan Kur’an bülbüllerinin derslerine katılarak onlarla sohbet ederek küçük hafızların ve hocalarının istek ve sorunlarını dinledi, derslerinde başarılar diledi.