12.10.2019

Müftülüğümüzden Tayin Olan Mesai Arkadaşlarımıza Veda Ettik

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen programda başta İlçe Müftümüz Yunus ACAR olmak üzere İlçe Müftülüğümüzden tayini çıkan personele teşekkür belgesi ve plaket verildi.

İlçemiz Müftülüğünde İlçe Müftümüz olarak görev yapan Yunus ACAR’ın  Mekke Ateşeliğine, İlçe Vaizimiz Abdurrahman AKBAŞ’ın Başkanlık Vaizliğine, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Zeynep Kaya DEMİRTAŞ’ın  Edirne İl Müftü Yardımcılığına, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Özcan AÇIKGÖZOĞLU’nun Bakırköy ilçe Müftülüğüne, Hizmetli Yusuf BİLGİN’in Adapazarı İlçe Müftülüğüne atanmaları nedeniyle, İlçemiz Müftülüğünde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Tayini çıkan mesai arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.