08.10.2019

Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz Açıldı

Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en güzel, en doğru dini ve ahlaki bilgiye ulaşabilmeleri amacıyla Hayırseverlerin desteği görevlilerimizin gayretleri ile İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camii Kur’an Kursu  4-6 yaş sınıfımızın açılışını gerçekleştirdik. Açılışı yapılan 4-6 Yaş sınıfımızda eğitim öğretimlerini yapacak yavrularımızın modern ve güvenilir şartlarda eğitim görebilmeleri amacıyla her türlü tedbir alınmış olup kullanım alanları tamamen günümüz modern ekipmanları ile kreş ve anaokulunu aratmayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Açılışı yapılan bu kursumuzda ve diğer 4-6 yaş kurslarımızda Yavrularımızın İslam dininin değerlerini öğrenmelerinin yanı sıra, Allah'ı sevgi temelinde tanıyabilmeleri, Hz. Muhammed (S.A.V)’ı tanımaları, onu sevip rol model almaları, sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi göstermeleri ve yaşları gereği ihtiyaç duydukları diğer gelişim süreçlerine de katkı sağlamayı amaçlamaktayız.