08.05.2018

Dİn İstismarı Daeş ve Fetö

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tertip edilen “DEAŞ Dehşete Dayalı Bir Din İstismarı ile FETÖ Din İstismarının Arkasına Gizlenen Terör Örgütü” konulu seminer 07-08 Mayıs 2018 tarihlerinde Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleşti. Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Türk, Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Mehmet Şükrü Kılıç, Mehmet Ali Aytekin ve Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili katıldı. Seminer, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur'an Kursu Öğreticileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Cami Dernekleri, Okul Müdürleri, Din Dersi Öğretmenleri ve Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Seminere gelen misafirlerimize 1000 adet FETÖ-DAEŞ Din İstismarı broşürü dağıtıldı ve verilen ikramlarla program son buldu.