24.04.2018

Geçmişten Geleğe Kudüs ve Mescidi Aksa

Bahçlievler Müftülüğü tarafından organize edilen her ay bir konu bir konuk programı kapsamında, Kişisel Gelişim Uzmanı Tarihçi-Yazar Mustafa TURAN'ın "Geçmişten Geleceğe Kudüs ve Mescidi Aksa" konulu konferansı 24 Nisan 2018 Salı günü saat 10:00'da Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Program Yenibosna Bilal-i Habeşi Camii Müezzin-Kayyımı Muzaffer OKUTUCU'nun okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. sonrasında İlçe Müftümüz Ömer FAruk BİLGİLİ'nin selamlama konuşmasının ardından Tarihçi-Yazar Mustafa TURAN'ın "Geçmişten Geleceğe Kudüs ve Mescidi Aksa" konulu konferansına geçildi. yoğun ilgi ve beğeniyle takip edilen program İlçe Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ'nin Mustafa TURAN'a çiçek takdimiyle son buldu.