03.01.2018

Yenibosna Mekez Camii Erkek Kur'an Kursu 14. İcazet Merasimi

Yenibosna Merkez Camii Erkek Kur’an Kursu 14. Hafızlık İcazet Merasimi, 29.12.2017 Cuma günü saat 11:00’de Yenibosna Merkez Camii’nde, İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Bahçelievler Kaymakamı İlker ARIKAN, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, Kıraatlarıyla öne çıkmış çok değerli misafir okuyucu hocalarımız, Öğrenci velilileri, Öğrenciler ve Saygıdeğer cemaatimizin katılımıyla gerçekleşti. Osman ŞAHİN Hoca efendinin Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ’nin açılış konuşmasıyla devam etti. Sonrasında misafir okuyucu hocaların Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ın konuşmasıyla devam etti. Sayın YİILMAZ konuşmasında “Hafız olmak çok anlamlı ve önemli ama yetmez. Önemli olan hafız kalmak ve hafızlığı daha sonra kendi hayatında ve insanların hayatında kullanmaktır” dedi. Hıfzını tamamlayan öğrenciler Reisi Kurra Vekili Abdullah ALDIR Hocanın riyasetinde icazet aldılar. Program İcazet alan öğrencilere hediye ve belgeleri takdim edildikten sonra yapılan dua ile son buldu.