29.11.2017

Şeyh Zayed Çocuk Yuvasında Mevlid-i Nebi

26 Kasım 2017 günü Mevlid-i Nebi münasebetiyle Şeyh Zayed Çocuk Yuvasında, Bahçelievler Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak görev yapan personelimiz ile Bahçelievler Müftülüğü Geylani Kur’an Kursu öğrencileri tarafından bir program icra edildi. Programda öğrenciler tarafından aşr-ı şerif ve mevlid-i şerif okundu. İlahiler söylendi ve dua yapıldı. İstanbul İl Vaizi ve Avrupa Yakası ADRB Koordinatörü Halime YILDIZ, günün anlam ve önemiyle alakalı konuşmasından sonra çocuk yuvasındaki öğrencilerin de eşliğiyle hep birlikte salavatlar getirilerek program son buldu. Programa İlçemiz Müftülük Vaizi Sema EZBER, Şeyh Zayed Çocuk Yuvası Müdürü Faruk ÇELİK, kurum öğretmenleri ve yurt anneleri de iştirak etti.