12.11.2019

2019 YILI MEVLİD-İ HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bağcılar Müftülüğümüz tarafından 11.11.2019 tarihinde Saat:14:00'de Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında "Hz. Peygamber ve Aile" konulu konferans düzenlenmiştir. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI'nın konuşmacı olarak katıldığı programda açılış konuşması Bağcılar Müftü Vekili Yunus BIÇAKCI tarafından yapılmıştır. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Emin MAŞALI Hz. Peygamberin hayatından örnekler vererek toplum içerisinde ailenin önemine değinmiştir. Ayrıca "Gençler Peygamberini Okuyor" temalı bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilmiş ve okul müdürlerine teşekkür belgeleri verilmiştir. Program, ilçemizde görevli personelimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.