20.04.2017

41 Okulda 41 Konferans

Bağcılar Müftülüğü olarak bu yıl Kutlu Doğum Haftası boyunca Bağcılardaki Okullarımızda seri konferanslar tertipledik konferansların ilkini Barbaros Anadolu Lisesinde başlattık. Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi Öğrencilerimizle Kutlu Doğum konferansında buluştuk. Okul Müdürü Aziz Erdoğan beyin ev sahipliğinde gerçekleşen programda öğrencilerimizin ilgisi ve alakası bizleri çok memnun etti. Okul müdürümüze nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu seneki Kutlu Doğum haftası etkinliklerimiz çerçevesinde 41 okulumuzda Din Gönüllüsü arkadaşlarımızla birlikte 41 konferans vermiş olacağız. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz beye de teşekkür ediyorum. Rabbim tesirini halk eylesin inşallah.

Musa UZUN

Bağcılar Müftüsü