06.01.2017

İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü SULA'ya Veda Programı

Sayın Bağcılar Müftümüz H.Hüsnü SULA Hocamızın
vefanın, kardeşliğin ve dostluğun gereği olarak veda gecesi düzenledik. Hocamıza yeni görevinde başarı ve kolaylıklar temennisinde bulunarak Sayın hocamıza günün anısına bir plaket takdim ettik Sayın hocamızın bizlerle beraber geçirdiği 4 yıl hoşgörü ve nezaketin yaşandığı yıllar olmuştur. Kendisine şükranlarımızı arz ediyor ve bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.Davetimize icabet edip katılan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.Sayın hocamda duygularını samimiyetle gönül kapısının daima açık muhabbetinin ve sevgisinin aynı duygularla devam edeceğini ifade ederek helallık istedi ve bosna şiiri ile duygularını ve konuşmasını tamamladı.