24.11.2016

T.C.

BAĞCILAR KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftülüğü

Sayı     : 67667267-020/                                                                                                …../10/2016

Konu   : Kur’an-ı Kerim

Hizmet İçi Eğitim Kursu

KAYMAKAMLIK MAKAMINA

İlgi      : a) Diyanet İşleri Başkanlığı 2007 Genelgesi.

b) İstanbul Müftülüğü’nün 13.08.2014 tarih ve 60928694-774/7995 sayılı yazısı.

İlgi (a) genelge gereğince, ilgi (b) yazı gereği Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında görev yapan personelin ilgi (a) Genelgenin Hizmet İçi Eğitim Faaliyetleri Bölümünde belirtilen esaslar çerçevesinde İdari ve mesleki konularda eğitilerek yetiştirilmesi, topluma götürülen hizmetin kalitesinin yükseltilmesi, hizmet birliğinin ve etkinliğinin geliştirilmesi, personelin mesleki niteliğinin ve hizmet veriminin artırılması, gelişen ve değişen şartlara daha çabuk uyum sağlamaları, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla, kadın öğreticiler için 28.11.2016-02.02.2017 tarihleri arasında Yeni Mahalle Mevlana Caddesi Site Sokak No:18 Bağcılar adresinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu toplantı Salonunda 10 hafta süreyle hafta da 4 gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri) günde 4 saat olmak üzere toplam 160 saat ekteki program çerçevesinde Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu programı düzenlenmesini, ekli listede isimleri bulunan personelimizin harcırahsız olarak kursa katılabilmelerini ve düzenlenecek olan kursa Rehber Öğretici olarak katılacak olan aşağıda isim ve unvanları yazılı personelin ek ders ücretlerinin ilgili bütçe tertibinden Malmüdürlüğünce ödenmesini olurlarınıza arz ederim.