26.12.2017

Geleneksel Hafızlık İcazet Erkekler Programı Güneşli Merkez Camii'nde Yapıldı

Geleneksel Hafızlık İcazet  Erkekler Programı Güneşli Merkez Camii'nde Yapıldı.

Bağcılar Müftülüğümüze bağlı kurslarımızda yetişen 32 hafızımızın icazet merasimini Reis’ul Kurra Hacı Hafız Ahmed Es'ad Arslanlar, Şeyhül Kurra Mustafa Demirkan, Şeyhul Kurra Hüseyin Harputoğlu, Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Bünyamin Albayrak, İl Müftümüz Prof.Dr Hasan Kamil Yılmaz, Belediye başkanımız Lokman Çağrıcı, İl müftü yardımcılarımız Ömer Erden, Bünyamin Kahraman ve Mustafa Yavuz hocalarımızla çok sayıda Kur’an gönüllüsü hocalarımız ve cemaatimizle birlikte ve de daha önce görev yaptığım Samsun Ayvacık ve Bursa Mustafakemalpaşa ilçelerinden gelen misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun.

Musa UZUN

İlçe Müftüsü