21.07.2017

İlçe Müftüsü Musa UZUN'dan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz Şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamak için Bağcılar Müftülüğü olarak binin üzerinde hatim okuduk, Bütün görevli arkadaşlarım ve aileleriyle birlikte 600 kişi ile 15 Temmuz Şehitlerimizi anma etkinlik alanına kortej eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdik, etkinlik alanında bir hafta boyunca görevlilerimiz Kuran ve sala okudu ve de dualar yaptık. Yaz Kuran kursu öğrencilerimiz arasında 15 Temmuz Şehitlerimiz konulu; şiir, hikaye ve resim yarışması düzenledik. Ayrıca bütün camilerimizde yaz Kuran kursu öğrencilerimizle 15 Temmuz Şehitlerimizi yad eden programlar icra ettik. Rabbim 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin bizlere de onlara layık ömür sürebilmeyi nasip etsin.