21.04.2017

Olimpik Spor Salonunda Kutlu Doğum

21.04.2017 Cuma günü saat 19.00'da Bağcılar Olimpi,k Spor Salonunda Bağcılar Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz Kutlu Doğum Final programını gerçekleştirdik.Vatandaşların yoğun ilgisi ile program İmam-ı Gazali 4-6 yaş sınıfında eğitim gören küçük çocukların gösterisi ile başladı.Akşam namazı öncesi Kumova Camii Müezzin Kayyımı Şahin ÇAKMAK ile Barbaros Camii Müezzin Kayyımı Ekrem AYDIN'ın sala sı solunda bulunan vatandaşları çoşturdu, ardından Yüzyıl Merkez Camii Müezzin Kayyımı Mustafa ÇOLAK'ın Akşam ezanının ardından Akşam Namazı kılındı.

Açılış Kur'an-ı Kerim'ini Ebubekir Camii Müezzin Kayyımı Furkan ÇINAR 'okudu.Protokol konuşmalarının ardından Kur'an Ziyafetinde; Fatih Camii İmam Hatibi Bünyamin TOPÇUOĞLU,İstoç Camii İmam Hatibi Mustafa KIZILCAOĞLU,Bağcılar Merkez Camii Müezzin Kayyımı Adem DAŞTAN ve Pendik Aliya İzzet Begoviç Camii İmam Hatibi İbrahim DENİZ vardı. ayrıca gecede İstanbul Genelinde Kur'anı Kerimi Güzel okuma yarışmasında birinci olan Ebubekir Camii Fetih Kur'an Kursu Öğrenciside Kur'an okudu. çeşitli hediyelerin verildiği program, İlçe Müftüsü Musa UZUN'un duası ile sona erdi.