29.11.2017

Dr.Fatih KURT'dan BAĞCILARDA KONFERANS

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüzce düzenlenen "Hz. Peygamber ve Örnekliği" konulu Konferansa, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih KURT konferasçı olarak katıldı.Program İstoç Camii İmam hatibi Mustafa KIZILCAOĞLU'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı,ardından İlçe Müftüsü Musa UZUN açılış konuşması yaparak programa katılan Sayın Dr.Fatih KURT'a,İl Müftü Yardımcısı Ömer ERDEN'e, Bağcılar Kaymakamı Mustafa ELDİVAN'a, Beledye Başkanı Lokman ÇAĞIRICI'ya,Siyasi Parti temsilcilerine,Mahalle Muhtarlarına,Camii Denek ve Vakıf Başkanlarına,Camii görevlileri ile Kur'an Kursu Öğretici ve öğrencilerine ve vatandaşlara Peygamber aşkıyla teşrif edip solonu dolduran herkese teşekkür etti. protokol konuşmalarının ardından konuşmacı Sayın Dr.Fatih KURT, Hz Peygamberin Hayatından kesitler sunarak katılımcılara duygusal anlar yaşattı.Program sonunda çiçek takdimi yapılarak toplu hatıra fotoğrafı çekildi.