21.02.2017

İlçe Müftümüzün Personelle İlk Buluşması

İlçe Müftümüzün Personelle İlk Buluşması.

İlçe Müftüsü Musa UZUN göreve başladıktan sonra Personelle İlk Toplantısını gerçekleştirdi.Şubat Ayı Aylık Mutat Toplantısı İstoç Camii İmam Hatibi Mustafa KIZILCAOĞLU'nun Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.daha sonra Müftü Musa UZUN önce kendini tanıtarak Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yaptığını şimdi ise yeni bir yerde yeni hizmetler için bir fırsat doğduğunu belirtti.Kendisini bir kar tanesi olarak değerlendirdiğini ve bu teşkilatta görev yapan her bir görevlininde kendisini böyle değerlendirmesi gerektiğini ifade etti.kar tanelerinin bir araya gelerek büyük kartopunu oluşturduğunu her bir görevlininde bu kartopuna dahil olması gerktiğini,böylelikle bu davayı daha ileriye, bu bayrağı bir üst kademeye birlikte çıkarılabileceğini belirtti.bu aylık mutat toplantısının bir tanışma ve selamlama toplantısı olduğunu ifade eden UZUN, ileriki zamanlarda daha kapsamlı istişare toplantıları yapılacağını belirtti.samimi bir havada geçen toplantının ardından Şube Müdürü Yusuf ÖZEL, İlçemize yeni atanması sebebiyle Müftü Musa UZUN'a çiçek takdiminde bulundu,ardından DİYANET-SEN 3. nolu Şube Başkanı Neslibey ÖZKAN'ın  buket takdiminin ardından toplantı sona erdi.