26.12.2019

Kaymakamımız Kemal İNAN'ın katılımıyla aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi.

İlçemiz Nakipoğlu Kur’an Kursu toplantı salonunda Avcılar Kaymakamı Kemal İNAN’ın katılımıyla Aralık ayı mutat toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Bekir DERİN, toplantıda personelimize Mültecilere yönelik temel eğitim programları, Cami hizmetlerinde verimliliğin artırılması, camilerdeki tabure ve sandalye kullanımı hakkındaki düzenleme,  Camiyi seviyoruz namazla buluşuyoruz projesi , Temel aile bilinci eğitim seminerleri ve Zimbabve Cumhuriyetinin MVURWİ şehrinde Müftülük olarak açacağımız su kuyusu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Kemal İNAN, hitabında  görevlilerimizin Avcılar’da gerçekleştirdiği çalışmalardan memnun kaldığını belirterek,  yapılan hizmetlere dair personelimize teşekkür etti.

İlçemiz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan programlar ve ileriye dönük yapılması planlanan çalışmalar hakkında İbrahim GÖRGEN bir sunum yaptı. Toplantı naklen ayrılacak olan görevlilerimizin vedası ve yeni göreve başlayanların tanıtımı ile sona erdi.