06.12.2019

Dünya Engelliler Günü

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE 3 KARDEŞİMİZE TEKERLEKLİ ARABA VE 1 GÖRME ENGELLİ KARDEŞİMİZE DE BRAİLLE KUR'AN-I KERİM TAKDİM ETTİK
Avcılar Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli kardeşlerimizi ve ailelerini Merkez Ulu Cami Kur'an Kursunda ağırladık.

Sefa Mescidi İmam Hatibinden Braille alfabesiyle Kur'an-ı Kerimi okumayı öğrenen Adem TOPÇU kardeşimize 6 ciltten oluşan Braille Kur'an-ı Kerimi kendilerine takdim etmekten büyük mutluluk duydum. Rabbimizin bizler için gönderdiği Kitabı okumak ve öğrenmek için gözün görmemesinin engel olmadığına şahitlik ettik. Hayırsever bir hanımefendinin engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarında değerlendirmek üzere satın alıp müftülüğümüze teslim ettiği 3 tekerlekli arabayı da 3 engelli kardeşimize takdim ettik. Toplum ve kurumlar olarak bizlere düşen görev engellilerin önlerindeki engelleri kaldırıp onların hayatlarını kolaylaştırmaktır.
Davetimize icabet eden özel kardeşlerimize, onların kıymetli ailelerine, hayırseverlerimize, engelli koordinatörlüğümüzde görev yapan hocalarımıza ve ikramda bulunan Merkez Ulu Cami Kız Kur'an Kursu hocalarımıza ve öğrencilerine teşekkür ediyorum.