11.09.2019

Avcılar Müftülüğü Eylül Ayı İstişare Toplantısı

Avcılar Müftülüğü Eylül ayı istişare toplantısını Nakipoğlu Kur'an Kursu toplantı salonunda gerçekleştirdik.

Özellikle 2019/2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve Kur'an Kurslarımızda kayıtların devam etmesi nedeniyle Kurslarımızda alınacak tedbirler ve uygulanacak programlar hakkında personelimizi bilgilendirdik.

Avcılar'da yeni açılan Kurslarla beraber 29 Kur'an Kursunda kayıtlar devam etmektedir. 16 Eylül 2019 Pazartesi günü derslere başlanacaktır. Bu eğitim öğretim döneminde 30 sınıfta 4/6 Yaş Kur'an Kursu hizmeti verilecektir.

Ayrıca 2017/2018 Eğitim yılında Avcılar Müftülüğü olarak başlattığımız “AVCILAR YETİMİNE SAHİP ÇIKIYOR” kampanyası bu yıl da devam edecektir. Geçtiğimiz yıl 9 ay boyunca hayırsever halkımızın emaneti her ay 509 yetime Türkiye Diyanet Vakfı Avcılar Şubesi aracılığıyla ulaştırılmıştır. Geçen yıl yetim öğrencilerimize toplamda 460.000 TL yardım yapılmıştır. Cemaatimizi bu yıl da bu kampanyaya katılmaya, yetimlerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda hayırda yarışmaya davet ediyoruz.

Avcılar olarak Afrika ülkelerinde bir damla suya hasret insanlara “SU KUYUSU” açmak için tüm cami ve Kur'an Kurslarımızda kampanya başlatıyoruz. Avcılar halkımıza bugüne kadar yaptıkları hayırlı hizmetler için teşekkür ediyor ve bu kampanyaya da destek vermeye davet ediyoruz.

Rabbim Hayırlı Hizmetlerde Yardımını Üzerimizden Esirgemesin.