06.08.2019

İstanbul Müftümüz Sayın Prof Dr Mehmet Emin MAŞALI Avcılar Merkez Ulu Cami Külliyesinde İncelemelerde Bulundu

İSTANBUL MÜFTÜMÜZ SAYIN PROF. DR. MEHMET EMİN MAŞALI AVCILAR MERKEZ ULU CAMİ KÜLLİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul Müftüsü olarak görevine başlayan hocamız ilçemiz Merkez Ulu Caminde öğle namazını kıldırarak Kur'an'ı Kerim tilavetinde bulundu. Daha sonra külliyede bulunan Kur'an Kursu, Türkiye Diyanet Vakfı Kitabevi, Kültür Merkezi, çay ocağı ve kıraathanede incelemelerde bulunarak AKSEV'i ziyaret ettiler.  İl Müftümüz böyle bir ulu mabedin inşa ve imarında emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ederek, hayırlı hizmetlere vesile olması niyazında bulundu. Bizler de hocamıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz. Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.