24.11.2017

Hatim Sohbet Duaya Davet Programının 5. si Mevlana Camiinde Yapıldı

26 Ekim 2017 Perşembe günü başlayan ve her hafta farklı bir camide devam eden " Hatim Sohbet Duaya Davet " progrmının 5.si Mevlana cmiinde gerçeklşti.

İlçe Müftümüz Bekir DERİN'in Peygamber Efendimizin Örnekliği üzerine yaptığı sohbetin ardından çevre camilerden gelen görevlielrimiz tarafından Ku'an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve kasideler okundu.

Hafta boyunca ilçemizdeki görevliler ve cemaatimizin okuduğu hatmi şeriflerin duası Vaiz Muhammed Sönmez BAYRAKTAR tarafından yapıldı.

" Hatim Sohbet Duaya Davet "  Kadınlar Özel programı ise 21 Kasım 2017 Salı günü öğle namazını müteakip Gümüşpala camiinde yapıldı. Kur'an Kursu öğreticileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahileirn ardından İlçe Uzmana Vaizimiz Şadiye Çimen BAYRAKTAR tarafından yapılan sohbetin ardından hatmi şeriflerin duası yapıldı.