10.01.2018

Avcılar'da Cami ve Kur'an Kursları 360 Yetime Sahip Çıktı

Avcılar Müftülüğünce başlatılan "AVCILAR YETİMİNE SAHİP ÇIKIYOR. BİR YETİM DE SEN OKUT" kampanyası, Cami görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin üstün gayretleri, halkımızın coşkulu katılımlarıyla 360 yetime ulaşmış bulunmaktadır. Eğitim-Öğretim süresince her ay her yetimin hesabına 100 TL gönderilmektedir. Bu hayırlı kampanyada görev alan tüm görevlilerimize ve Müftülüğümüz hizmetlerine her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever Avcılar halkına teşekkür ediyoruz

05.01.2018 Cuma günü Cuma namazı öncesinde Merkez Camide Sağlık eski Bakanımız Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Kaymakamımız Hulusi DOĞAN ve İlçe Müftümüz Bekir DERİN halkımıza bu duyarlılıkları sebebiyle teşekkür ederek Merkez cami görevlielrine Başarı Belgesi verdiler.

Merkez Cami 107, Hacı Ahmet Tükenmez Cami 72 yetimi himaye ederek öncülük yapmışlardır. Sayın Kaymakamımız Hulusi DOĞAN, en çok yetimi himaye eden camilerimizin görevlilerini BAŞARI BELGESİ ile taltif ettiler. Kaymakamımız adına belgelerini görevlilerimize takdim ettik. Sayın Kaymakamımıza görevlilerimiz adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz.