28.11.2017

Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu Nakipoğlu Kur'an Kursunu Ziyaret Etti

24 Kasım 2017 Cuma günü Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu inşaatında maddi manevi önemli katkılarının bulunduğu ve İlçemizin medarı iftiharı NAKİPOĞLU KUR'AN KURSUmuzu ziyaret ettiler.
Cuma namazını Kursumuzun yanında bulunan Fetih Camiinde eda eden Sayın Bakanımız, 110 öğrencimizin hafızlık yaptığı kursta incelemelerde bulundu. Bu yıl Nakipoğlu Kur'an Kursunda açtığımız 4-6 Yaş sınıflarını ziyaret etti. İlçe Müftümüz Bekir Derin, Kur'an Kursunda yürütülen çalışmalar hakkında  bilgiler sundu.

Ziyaret sonrasında Kur'an Kursumuzda görev yapan Kurs Öğreticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.   Yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe , Devlet Hastanesi Başhekimi. Malmüdürü, mahalle muhtarı Ali Çiftçi, Avesder Başkanı Şahin Gültekin ve Kurs yöneticisi Bayram Ak refakat ettiler.