24.11.2017

Cihangir Mahallesine 4 Sınıflı Yeni Kur'an Kursu Geliyor

Cihangir Mahallesi Keramet Sokakta bulunan Cihangir Mescidi yakınlarında bir hayırsever kardeşimizin binasının dükkan katını Kur'an Kursu olarak kullanmak üzere Avcılar Müftülüğüne tahsis etmesiyle birlikte tadilata başlandı.

Kur'an Kursumuzun bulunmadığı bu bölgede hem yetişkinler hem de 4-6 yaş çocuklar için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Kursun çalışmalarına başlandı.

Kur'an Kurus hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz Bekir DERİN, 2 Sınıf yetişkinler, 2 sınıf da 4-6 yaş çocukalrı için hizmet verecek Cihangir Mescidi Kız Kur'an Kursu'nun en kısa zamanda halkımıza hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.

Sözkonusu yerde Kur'an Kursu açılacak olması mahalle halkı tarafından taktirle karşılandı.

Halkımız adına binasının dükkan katını bizlere tahsis eden hayırsever kardeşimize, kurusun hazırlanmasında maddi manevi katkıları olan ve olacak olan herkese teşekkür ediyoruz.