19.09.2018

Eylül Ayı Personel Toplantısı

Hatay İli Kırıkhan İlçesine tayin olan İlçe Kaymakamımız Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU’  Eylül ayı mutat personel toplantısında görevlilere hitap etti.

Toplantımız Mehmet Aşıkkutlu Camii İmam-Hatibi Sedat KÜÇÜKGÜZEL’in Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Sayın Şakir PİNAL’ in açılış konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU personele hitap etti. Kaymakam beyin veda konuşmasının sonunda Müftümüz kendisine hediye takdim etti.

İlçemiz vaizi Murat BEYAZTAŞ’ ın Ahilik Haftası münasebetiyle “Osmanlıda Ahilik” konulu konferansının ardından gündem konularından bahsedildi ve toplantı sona erdi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Zafer KARAMEHMETOĞLU’ na yeni görev yerinde Muvaffakiyet temenni ediyoruz.

ATAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ