13.07.2016

Müftümüzün Bayram Mesajı

Oruçla, teravih namazıyla, okuduğumuz, dinlediğimiz ve hayatımıza rehber edindiğimiz Kuran'la hemhal olarak geçirdiğimiz bir Ramazan Ayını daha geride bırakmış olmanın hüznünü; sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan ramazan bayramına ulaşmanın huzur ve sevincini bir arada yaşıyoruz.

İslam kardeşliğinin kuvvet kazanmasına, müslümanların birbirini hatırlamasına,yardımlaşmasına, aralarındaki sevginin, saygının,birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan mubarek ramazan bayramın; tüm insanlığın barışına,kardeşliğine, refah ve saadetine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz eder, tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten kalbi duygularla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Şakir PİNAL
İlçe Müftüsü