17.06.2016

HASTA VE ESNAF ZİYARETİ

2016 yılı “Ramazan Ayı Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Zaman” temasıyla icra ediliyor. Müftülüğümüz bu doğrultuda bazı faaliyetler gerçekleştiriyor, Şube Müdürümüz Yılmaz Zifiroğlu Başkanlığındaki Müftülük heyetimiz; Arnavutköy Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve ilçe esnafımızı ziyaret etti.

Şube Müdürümüze bu ziyaretleri esnasında vaizimiz Musa Abdurrahmanoğlu ve Arnavutköy Merkez Cami İmamı Salih Baş da eşlik etti.

Şube Müdürümüz Yılmaz Zifiroğlu;  Arnavutköy Müftülüğü olarak oluşturduğumuz ekiple hastanede tedavisi devam etmekte olan hastalarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. “Gayemiz hastalarımızın duasını almak, onlara moral vermektir. Bu vesileyle tüm hastalarımıza Yüce Rabbimizden acil şifalar, hem kendilerine hem de yakınlarına sağlık ve afiyet içerisinde bir ömür yaşamalarını niyaz ediyorum” dedi.

Esnaf ziyaretlerini de gerçekleştiren müftülük heyetimiz; esnafımıza işlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.