05.01.2018

SON PAZARTESİ TOPLANTISI CUMA GÜNÜ YAPILDI

İlki 09.10.2017 tarihinde başlayan Pazartesi buluşmalarının cami görevlileri ile olan son buluşması 05.01.2018 tarihinde yapılmıştır. Sekiz haftalık olarak yapılan toplantılarda 15 kişilik guruplar halinde özellikle bölgesel olarak toplantıya davet edilen Cami Görevlisi Din Gönüllüsü İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım'ların bu toplantılarda daha samimi bir ortamda, görev yeri ile ilgili hizmet ve sorunlarını dile getirmekten ve kendilerinin dinlenmesinden memnun oldukları, en kısa zamanda tekrar aynı toplantıların düzenlenmesini istedikleri gözlenmiştir.

Arnavutköy Müftülüğü olarak da, toplantılarda bizleri yalnız bırakmayan, yeni Müftülük binamıza maddi manevi katkılarını esirgemeyen tüm Din Gönüllüsü dostlamıza teşekkürlerimizi sunarız.