25.04.2018

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sonuçlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ülke genelinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda İstanbul’da dereceye girenler belli oldu.

İstanbul Müftülüğü’nce gerçekleştirilen yarışma Fatih Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapıldı. Yarışmada 18 Yaş Altı Erkekler kategorisinde Beyoğlu Abdüsselam Kur’an Kursu’ndan Muhammet Yahya Yıldızhan 1., Ümraniye Çakmak Kur’an Kursu’ndan Batuhan Develi 2., Sancaktepe Yenidoğan Merkez Kur’an Kursu’ndan Ahmet Burak Kaya 3. oldu.

18 Yaş Üstü Erkekler kategorisinde ise Çekmeköy Alemdağ Kur’an Kursu’ndan Osman Önal 1., Şişli Kuştepe Kur’an Kursu’ndan Cem Beşiroğlu 2., Sancaktepe Sarıgazi Merkez Kur’an Kursu’ndan Eyüp Çakar 3. oldu.

Yarışmada 18 Yaş Altı Kızlar kategorisinde Gaziosmanpaşa Kız Kur’an Kursu’ndan Ayşe Hümeyra Temur 1., Fatih Çakırağa Kız Kur’an Kursu’ndan Hatice Keskin 2., Esenler Hz. Ömer Kız Kur’an Kursu’ndan Ayşenur Kulak 3. oldu.

18 Yaş Üstü Kızlar kategorisinde ise Ümraniye Aziz Mahmut Hüdai Kız Kur’an Kursu’ndan Nailai Abacı 1., Avcılar Denizköşkler Kız Kur’an Kursu’ndan Serpil Aygün 2., Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi Kur’an Kursu’ndan Ayşe Yazıcı 3. oldu. 23-25.04.2018