14.03.2018

Üsküdar’da ‘Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın’ Konferansı

İstanbul Müftülüğü tarafından düzenlenen programda TVD KAGEM İstanbul Şubesi Kurucu Müdürü ve Beykoz Vaizi Ayşenur Kapusuz, ‘Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın’ konulu bir konferans verdi.

İstanbul Müftülüğü tarafından DİB’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü teması olan ‘Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın’ konulu konferans, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşması İstanbul Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur tarafından yapıldı. Daha sonra TVD KAGEM İstanbul Şubesi Kurucu Müdürü ve Beykoz Vaizi Ayşenur Kapusuz, ‘Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın’ konusunda konferans verdi.

Program sonunda kadın din görevlileri tarafından yapılan eserlerin yer aldığı Klasik Türk İslam Sanatları sergisinin açılışı yapıldı. 14.03.2018