09.01.2018

‘İletişim, İnsan İlişkileri ve Stres Yönetimi’ Semineri Tamamlandı

İstanbul Müftülüğü’nce kurum personeline yönelik olarak düzenlenen ‘İletişim, İnsan İlişkileri ve Stres Yönetimi’ konulu eğitim seminerin tamamlandı. Programa katılanlara Katılım Belgesi takdim edildi.

İstanbul Şehir Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi bünyesinde Yönetim Psikolojisi Uzmanı olan İbrahim Zeyd Gerçik tarafından 3 ay boyunca verilen eğitim semineri tamamlandı. Eğitim programına katılanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Programda konuşan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, “Aynı işleri yapanların kalpleri arasında bütünleşme meydana gelir. Aynı işi yapmak, aynı mekanı paylaşma, aynı gaye ile bir yerde toplanmak önemli. Bizler de 3 boyunca bu derslerimizde biraraya geldik. Değerli kardeşimiz İbrahim Zeyd Gerçik beyin hayatta müteallik, insan ilişkilerine müteallik tücrebeleri birlikte dinledik ve katılımlarınızla her biriniz mutlaka yeni şeyler öğrendiniz. Bu manada bir pencere açıldı. Bu emeğiniz zayi olmasın diye İstanbul Şehir Üniversitesi bu programa katılan arkadaşlarımıza bugünlerin hatırası olması adına ve vaktin zayi olmadığının belgesi olması adına birer belge verdiler. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşma sonrası eğitim seminerlerine katılan personele belgeleri takdim edildi.