25.08.2017

Şehit Halisdemir’in Yeğenine Vefa Örneği

15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği kahramanlıkla gönüllerde yer eden Şehit Ömer Halisdemir’in yeğeni Mert Halisdemir ve ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadık.

İstanbul Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği kahramanlıkla gönüllerde yer eden şehit Ömer Halisdemir’in yeğeni Mert Halisdemir’i sünnet merasiminde yalnız bırakmadı. Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir’in oğlu Mert Halisdemir’in sünnet merasimine katılan Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar, Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Müftü Yardımcısı Işıldar, Mert Halisdemir’in de tıpkı amcası gibi memlekete ve aziz milletimize en güzel hizmetleri yapması duasıyla minik yavruya hediyesini takdim etti.