19.07.2017

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan’dan İstanbul Müftüsü Yılmaz’a ziyaret

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, kendisine İstanbul’daki görevinden dolayı hoş geldin ve nezaket ziyaretinde bulunan Başsavcı İrfan Fidan makamında kabul etti. Başsavcı İrfan Fidan İstanbul Müftüsü Yılmaz’a bir hediye takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İstanbul Müftüsü Yılmaz da, ziyaretinden dolayı memnuniyeti ifade ederek Başsavcı İrfan Fidan’a bir hediye takdim etti ve çalışmalarındaki başarılarının devamını diledi.