08.06.2017

İstanbul Müftülüğü’nde ‘İnsan İlişkilerinde Güvenli ve İzzetli Duruş’ Semineri

İstanbul Müftülüğü, kurum personeline yönelik olarak “İnsan İlişkilerinde Güvenli ve İzzetli Duruş” konulu bir eğitim semineri düzenledi.

İstanbul Şehir Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi bünyesinde Yönetim Psikolojisi Uzmanı olan İbrahim Zeyd Gerçik tarafından verilen eğitim semineri Müftülük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminere İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Müftü Yardımcıları ile kurum personeli katıldı. Programın açılışında konuşan İstanbul Müftüsü Yılmaz; “Müftülüğümüzün hizmet kalitesini, toplumdaki güvenilirlik ve görünürlüğünü artırmak üzere inşallah adımlar atmak istiyoruz. Kurumumuzun her geçen gün itibarı yükselen ve mensuplarımızın da saygınlığını artan bir konumda olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Ama her müessesede zaman içerisinde belirli sistem körlükleri oluşuyor. Bu yüzden zaman zaman yenilenmeye, işleyişle ve insan ilişkileriyle ilgili bilgilenip tazelemeye ihtiyacımız var. İstedik ki, İstanbul Müftülüğümüz’de de bu manada yeni adımlar atalım ve aynı geminin yolcuları olarak eğitim alalım. Bu seminerlerle inşallah birbirimizle daha fazla kaynaşarak, bu müesseseyi daha farklı şekillerde tanıtmaya ve ileriye taşımaya gayret edeceğiz.” dedi.

Program İbrahim Zeyd Gerçik’in İslami kaynaklar, İslam ve Osmanlı tarihine dayanan etkileyici sunumuyla tamamlandı. Eğitim seminerleri, Eylül ayından itibaren seri olarak devam edecek.