31.05.2017

İstanbul Müftülüğü’nden Ortaokullarda Değerler Eğitimi Semineri

İstanbul Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, İstanbul’daki beş ortakokulda Değerler Eğitimi seminerleri gerçekleştirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın din hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi çalışmaları kapsamında, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi bağlı bir şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen seminerler İstanbul’daki 5 ortaokulda 2016-2017 eğitim yılı içinde yapıldı. Bilinçli bir toplum yapısının oluşturulmasına imkan sağlayan Değerler Eğitimi seminerleri, Çekmeköy Nükte Sözen Ortaokulu, Güngören Mustafa Kemal Ortaokulu, Kağıthane Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu, Şişli Şehit Murat Demirci Ortaokulu ve Ümraniye Mediha Tansel Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.