17.02.2017

Aspim Yetkilileri ile İstişare Toplantısı Yapıldı

Kurumlar arası iletişimi güçlendirmek ve çalışmaların verimliliğini artırmak maksadıyla İstanbul Müftülüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü yetkilileri ile Sosyal Hizmet Merkezi, Maltepe Huzurevi Ek Binasında 17.02.2017 tarihinde bir istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR, ASPİM İl Müdür yardımcısı Cevdet YAVUZ, Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İNCİLER, İstanbul Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İl Koordinatörleri Halime YILDIZ ve Meral GÜNEL, ASPİM Kurum koordinatörü Handan YENİGÜN katıldı.

Programda ilk olarak ASPİM İl Müdür yardımcısı Cevdet YAVUZ ve ASPİM Kurum koordinatörü Handan YENİGÜN tarafından İstanbul'da bulunan sevgi ve çocuk evleri, kadın sığınma evleri ve gençlik merkezleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra İl Müftüsü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR, İl Müftülüğü ile ASPİM arasında yürütülen çalışmaları değerlendirirken, bundan sonra yürütülecek faaliyetler için beklentileri ve tekliflerini sıraladı.

Verimli geçen toplantıdan sonra kurumlar arası koordinasyon için isimler belirlendi ve görev dağılımı yapıldı.