22.02.2017

TDV 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti, İstanbul Müftülüğü’nü Ziyaret Etti

TDV 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ ve beraberinde 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Kafi DÖNMEZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ALTUNDAĞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU, Mütevelli Heyet Üyesi ve IRCICA Genel Direktörü Doç. Dr. Halit EREN ve Mütevelli Heyet Üyesi Hüseyin NAKIBOĞLU ile birlikte 22.02.2017 tarihinde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’a İstanbul Müftülüğü görevine atanmalarından dolayı tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundular. Heyet adına 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ, YILMAZ’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ da TDV Mütevelli Heyet üyesi olarak, TDV 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti’nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aynı çatı altında hizmet eden TDV 29 Mayıs Üniversitesi’nden bugüne kadar olduğu gibi ve bundan sonraki dönemlerde de istifade etmeye devam edeceklerini ifade etti.