03.02.2017

Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den Nezaket Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, İstanbul Müftüsü olarak atanan Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ’ı 03.02.2017 tarihinde makamında ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı GÖRMEZ, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. İstanbul’un memleketimiz ve İslam âlemi için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden GÖRMEZ, bu mesuliyeti ağır olan görevde Rabbim yâr ve yardımcınız olsun, dedi. İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ ise ziyaretlerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’e teşekkür etti. Dünyanın incisi, Türkiye’nin gözbebeği olan İstanbul’da hizmet etmenin kendileri için büyük bir şeref olacağını belirten YILMAZ, dün olduğu gibi bugün de Başkanlığımızın arkamızda olduğunu bilmek bizlere güç vermektedir, dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, İstanbul Müftülüğü’ne yaptığı nezaket ziyaretinde İl Müftülüğü personeliyle de tek tek görüşerek, çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Müftülük hizmet binasını gezen ve ardından restorasyonu devam eden Tabhane binasında da incelemelerde bulunan GÖRMEZ, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ ile birlikte Süleymaniye Camii’nde Cuma namazını kıldı. GÖRMEZ, Cuma namazının ardından İl Müftülüğü’nden ayrıldı.