12.11.2016

Eyüp Çocuk Yuvasında Kalan Çocuklarla Sabah Namazı Buluşması ve Kahvaltı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yaptığı protokol gereği Eyüp Çocuk Yuvasında kalmakta olan 7-12 Yaşları arasında 40 Öğrenci, öğretmenleri rehberliğinde 12.11.2016 Cumartesi günü Fatih Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun düzenlediği sabah namazı buluşmaları programına katıldılar.

Fatih camiinde sabah namazını kılan öğrenciler ve öğretmenler için Fatih Camii avlusunda bulunan Fatih Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda kahvaltı ikram edildi ve öğrencilere Diyanet Çocuk dergisi hediye edildi. Fatih Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ çocuklarımıza yönelik programların artarak devam edeceğini ifade ederek, katılımlarından dolayı hem çocuklara hem de Çocuk Yuvası görevlilerine teşekkür etti.

Kahvaltıya İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR ve Şahin YILDIRIM da katıldı.