04.08.2016

Hanımlara Özel, 15 Temmuz Şehitleri İçin Program Yapıldı

İstanbul Müftülüğü koordinesi ve Üsküdar Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ev sahipliğinde, 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları için, 4.8.2016 tarihinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camiinde hanımlara yönelik Kur’an'ı Kerim ve Mevlid programı tertip edildi.

Programa şehit ve gazi yakını hanımlarla birlikte, İstanbul Milletvekili Sayın Mihrimah Belma SATIR, Üsküdar Kaymakamı ve Üsküdar Belediye Başkanı eşleri ile birlikte İstanbul İl Müftü Yardımcısı Sayın Muteber Gülsefa UYGUR, Üsküdar ve Beykoz Müftülerinin eşleri de katıldı.

Sunuculuğunu Üsküdar Vaizi Hafize ÇINAR'ın yaptığı programda, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa UYGUR bir konuşma yaptı. Ardından Vaize Hanife ÇOLAK ve Kur'an Kursu Öğreticileri Halise KÖSE, Ümmügülsüm KAHRAMAN, Cihannur SARIHAN, Zehra ÖZDEMİR, Fatma TAŞTEK ve Safinaz BOZKURT Kur'an-ı Kerim tilavet ettiler. Kur'an Kursu Öğreticisi Uğur Betül ÖZTÜRK Mevlid-i Şerif okurken, Kur'an Kursu Öğreticisi Melek ÖZTÜRK de kasideler icra etti.

Kendisi de bir şehit kardeşi olan Üsküdar Vaizi Zülal ALIŞKAN SATIR ise şehit aileleri adına duygu dolu bir konuşma yaptı. Üsküdar Başvaizi Fatma BAYRAM tarafından şehitlerin ruhuna okunan hatimlerin duasının yapılmasının ardından program sona erdi.