17.01.2017

Konuşan Eller Sınıfından İl Müftüsünü Ziyaret

Bahçelievler Müftülüğü’ne bağlı Şirinevler Ulu Camii İşitme Engelliler Konuşan Eller Sınıfı yapacakları Umre ziyareti öncesinde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ’ı 17.01.2017 tarihinde makamında ziyaret etti.

Kur’an Kursu Öğreticisi Zekiye KAYGUSUZ ve beraberindeki öğrenciler öncelikle yeni göreve başlayan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve yapacakları umre ibadetinden dolayı da görüşme isteklerini kabul etmelerinden dolayı teşekkür ettiler.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ da Kur’an Kursu Öğreticisi Zekiye KAYGUSUZ’u ve beraberindeki öğrencilerini tebrik ederek yapacakları umre ibadetinin şimdiden kabul ve makbul olmasını niyaz ettiğini sözlerine ekledi.

Daha sonra İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ tarafından misafirlere hediye takdiminde bulunuldu.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Mehmet YAMAN da hazır bulundu.