20.12.2016

Şehitlerimiz İçin Kur’an-I Kerim Tilaveti

İstanbul Müftülüğü tarafından Beşiktaş’ta ve Kayseri’de düzenlenen saldırılarda şehit düşen polis ve askerlerimiz için Bayrampaşa Ülker Camiinde 20.12.2016 Salı günü Kur’an-ı Kerimler okundu.

Şehitlerimizin ruhunu şâd etmek üzere düzenlenen Kur’an ziyafetinde ilk olarak Sultanahmet Camii Baş İmam Hatibi Hasan Kara tarafından aşr-ı şerif okundu. Daha sonra ise Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete, Bayrampaşa Yeşil Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Necati Öztürk, Şişli Teşvikiye Cami İmam Hatibi Recep GENÇ tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirildi. Üsküdar Çinili Camii Müezzin Kayyımı Dursun ŞAHİN tarafından okunan kasideden sonra Sultangazi İlçe Müftüsü Yusuf Sarıkaya tarafından okunan 5182 hatmin duası yapıldı.

Programa İl Müftü Yardımcısı Vehap KAPICIOĞLU’nun yanı sıra, Adalar, Arnavutköy, Bayrampaşa, Esenyurt, Pendik ve Zeytinburnu İlçe Müftüleri ile şehit yakınları ve cemaat katıldı.