21.12.2016

İstanbul’dan Beş İl Müftüsü Ve Bir Müşavir

İstanbul Vali Yardımcısı Osman ATEŞ, İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla Elazığ Müftülüğüne atanan Sultangazi İlçe Müftüsü Yusuf SARIKAYA, Kırklareli Müftülüğüne atanan Beykoz ilçe Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, Erzurum Müftülüğüne atanan Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü SULA, Amasya Müftülüğüne atanan Pendik İlçe Müftüsü Abdülkadir KEŞVELİOĞLU, Kırıkkale Müftülüğüne atanan İstanbul Müftü Yardımcısı Şahin YILDIRIM ve Moğolistan Din Hizmetleri Müşaviri olarak atanan İstanbul Müftü Yardımcısı Sabri DEMİR için veda programı düzenlendi.

Programda İstanbul’da görevlerini tamamlayan il Müftü yardımcıları ve ilçe Müftüleri birer veda konuşması yaptılar. İlçe Müftüleri adına Eyüp İlçe Müftüsü Dr. Muammer AYAN ve il Müftülüğü adına İl Müftü yardımcısı Abdurrahman BİNBİR konuştu. Daha sonra söz alan İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN müftülere ve göreve devam edenlere başarı dileklerini ifade etti. 15 Aralık 2011’de İstanbul Müftüsü olarak göreve başladığını ve bir süre önce verdiği dilekçesine istinaden üniversiteye dönme isteğinin 15.12.2016’da onaylandığını belirten YARAN, yakında kendisinin de ayrılacağını söyleyerek beraber görev yaptığı Vali Yardımcısı Osman ATEŞ’e, Müftü Yardımcılarına ve İlçe Müftülerine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İstanbul Vali Yardımcısı Osman ATEŞ ise yeni atanan müftülere ve din hizmetleri müşavirimize yeni görevlerinin hayırlı olması dilekleri ile başarılar diledi.