21.04.2016

Kasımpaşa Çocuk Yuvası Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kasımpaşa Çocuk Yuvasında Kutlu Doğum programı düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar arasında imzalanan işbirliği çerçevesinde manevi destek hizmeti sunan görevlilerimiz yönetiminde hazırlanan programın açılışında yuvada kalan iki öğrenci tarafından Kur'an-ı Kerim Tilavetinde bulunuldu. Ardından Yuva Müdürü Kazım ÇİMEN hoş geldin konuşması yaptı. Beyoğlu İlçe Müüftüsü Aydın YIĞMAN ve İl Müftü Yardımcımız Muteber Gülsefa UYGUR günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından yuvada kalan öğrencilerin oluşturduğu ilahi grubu tarafından ilahi ve kasideler ile Peygamber Efendimize yazılan şiir ve mektuplar okundu. Beyoğlu Müftülüğü İlahi Grubu tarafından ilahi ve kasidelerin okunduğu program çocuklara hediyeler ve çiçek takdimi ile sona erdi.