15.04.2016

Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvasında Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

İstanbul Müftülüğü tarafından 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası Müdürlüğü Zihinsel Özürlü Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 15.04.2016 tarihinde bir program tertip edildi.

Program İstanbul İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, Bahçelievler İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Başvaiz Halime Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şeyh Zayed Çocuk Yuvası Müdür Vekili Hanefi Küçükaltun, Müdür Yardımcısı Mustafa Yeşilöz ve yuvada kalan çocukların katılımı ile gerçekleşti.

Programda açılış Kur’an-ı Kerimi ve Salâ, Kutlu Doğum Spot Filmi, “Engelsiz Cami Engelsiz İbadet” Sinevizyonu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kurum yetkililerinin konuşmaları, Kutlu Doğum Sinevizyon Filmi gösterimi, İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur’un “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet: Gelin Birlik Olalım” konulu konuşması, sonrasında ise Hüseyin Goncagül ve ekibi çocuklar için hazırladıkları programını sahnelediler.

Program musiki dinletisi, gül ve hediye dağıtımı ile son buldu.