21.04.2016

Avcılar KYK Atatürk Kız Yurdunda Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

İstanbul Müftülüğü tarafından 2016 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Avcılar Kredi ve Yurtlar Kurumu Atatürk Kız Yurdunda 20.04.2016 tarihinde bir program tertip edildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İl Müftü Yardımcıları Vehap Kapıcıoğlu, Muteber Gülsefa Uygur, Avcılar İlçe Müftüsü Ömer Erden, Yurt İdarecisi ve yurtta kalan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Burada bir konuşma yapan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, bu sene kutlu doğum haftasının teması olan “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet: Gelin Birlik Olalım” mesajına vurgu yaparak sözlerine başladı. Yaran, gençliğin hepimizin geleceği olduğunu ifade ederek, sizler özü temiz, gözü temiz, sözü temiz ve yüzleri temiz kardeşlerimiz olarak yarınlarımızın umudusunuz. Bu güzel hasletleri muhafaza ise Allah’a layıkıyla kul, Peygamber Efendimizi doğru anlamak ve yaşamakla mümkün olacaktır, dedi.