06.08.2018

Yakınları vefat edenler için hatim duası programı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, müftülük personeli içinde yakın zamanda yakınları vefat eden personel için okunan hatimlerin duasını yaptı.

İstanbul Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul Müftü Yardımcıları ve personel katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından programda konuşan İstanbul Müftüsü Yılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Ailede nasıl sevincin ve üzüntünün ortak bir karşılığı varsa, mesai arkadaşlarımızın sevinçleri ve üzüntüleri elbette bizi alakadar ediyor. Yakınlarını ilahi aleme, sonsuzluğa yolcu eden Müftü Yardımcılarımız, hocalarımız ve kardeşlerimiz oldu. Elhamdülillah bu aile dayanışması içinde 130 kadar hatmi şerif okunmuş. Bugün bu birlikteliğimiz vesilesiyle vefat eden kardeşlerimizin akrabaları için dua ederek rahmet, minnet ve şükranla yad etmek; geride bıraktıkları kederli aile efradının acılarını paylaşarak taziyelerimizi iletmiş olalım istedik. Allah hepsine rahmet eylesin inşallah…”  dedi.

Program İstanbul Müftüsü Yılmaz’ın yaptığı hatim duasıyla sona erdi. 06.08.2018