16.10.2017

Gaziosmanpaşa Müftüsü İsa Gürler, Karşıya Müftülüğü’ne atandı

Gaziosmanpaşa Müftüsü İsa Gürler, İzmir Karşıyaka Müftülüğü vazifesine başlamak üzere görevinden ayrıldı.

Karşıyaka Müftülüğü’ne atanan İsa Gürler için Gaziosmanpaşa Din Görevlileri Derneği tarafından düzenlenen veda programına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, İstanbul Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir, eski İstanbul Müftüleri Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ile Prof. Dr. Rahmi Yaran da katıldı. Yeni görevine atanan İsa Gürler, kurum çalışanlarına ve Gaziosmanpaşalılara teşekkür ederek, kendilerinden helallik diledi ve yeni görevinde dua beklediğini ifade etti. Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir ise İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz adına Karşıyaka Müftülüğü’ne atanan İsa Gürler’e hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.