06.09.2017

İstanbul Müftüsü Yılmaz’dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Hakkari’de hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen sözleşmeli er Halil İbrahim Güler’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hakkari Çukurca'da şehit olan sözleşmeli er Halil İbrahim Güler'in (21) baba evinde kurulan taziye çadırını ziyaret eden İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Müftü Yardımcıları Veysel Işıldar ve Muteber Gülsefa Uygur ile Çatalca Müftüsü Mehmet Çelebi, acılı aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit Halil İbrahim Güler ile tüm şehit ve gazilerimiz için dua eden İstanbul Müftüsü Yılmaz, ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulması temennisinde bulundu. İstanbul Müftüsü Yılmaz ve beraberindeki acılı aileye taziyelerini ilettikten sonra Çatalcalılar’la da bir süre sohbet etti.