18.07.2017

Hacda görev alacak personelle bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapıldı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, 2017 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu’nda kafile başkanı, din görevlisi ve kadın irşat görevlisi personelle toplantı yaptı.

Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur ve güven içerisinde, usulüne uygun olarak eda etmelerini sağlamak ve ahlaki gelişmelerine olumlu katkı sağlamak, haccı bir eğitim ve irşat sürecine dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Müftüsü Yılmaz, görev personele yapılan hizmetin önemini anlattı. İstanbul Müftüsü Yılmaz, görevli personelin dikkat etmesi gereken noktalar hakkında da bilgi verdi. Toplantının ikinci bölümünde görev yapacak personelin tanışma ve teknik bilgilendirmesi İstanbul Müftü Yardımcısı Ömer Erden tarafından yapıldı.